Reviews from SenSuri Delft

Recent reviews

5.0
Muz
Yesterday

Verschillende keren bestelt. Elke keer werd het eten lekker warm geleverd, netjes en met zorg ingepakt. Het eten valt erg in de smaak. Al bij al het geld zeker waard. Niet te vergeten ook de bezorgers zijn harstikke vriendelijk!

Anoniem
5 December 2022

Op tijd en erg lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
4 December 2022
N Jagroep
4 December 2022

Altijd lekker en lieve vriendelijke personeel.

Marco
3 December 2022

Eten is top, bezorgen duurt lang (bijna 2 uur gewacht, rond kwart voor 5 besteld en wonen in de buurt)

Pieter Vonk
2 December 2022
Sonja van Timmeren
26 November 2022

Snelle bezorging, lekkere smaak en groot genoeg portie

Henny Noordhoek
25 November 2022

Ik had zelf nasi met bakkeljou en nasi met tahoe die waren goed maar mijn dochter had nasi met garnalen maar dat was nasi van de bodem en weinig tot niets garnalen met saus het was zeer droog en hard dat is jammer ben ik niet gewend van Sensuri

Lukas
25 November 2022
Frank
22 November 2022

Het was weer heerlijk! Wat jammer dat de pasteitjes en broodjes rundvlees al weken uitverkocht zijn.

Janny
20 November 2022

Eten was super lekker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric Santoe
20 November 2022

Was heerlijk, maar vond het wel weinig en de roti was net te klein. Voor wat ik normaal gewend ben bij andere toko's.

Kim
19 November 2022

De bezorging duurde lang maar het eten was, zoals altijd, heerlijk.

Nur
19 November 2022

Sensuri 10 points.

Mike
19 November 2022

De lekkerste sauoto, de lekkerste nasi en de lekkerste snacks. Prima bezorg tijd.

Henk
19 November 2022
Petra
18 November 2022

Goede zaak

A
15 November 2022

Ik heb een saoto soep besteld en het was super lekker

Pieter Vonk
15 November 2022

Fantastisch, zoals altijd!

Julian
14 November 2022
Cora
13 November 2022

Ik had gestoofde kip met groenten en witte rijst!! Overheerlijke kip en de groenten ook beet gaar!! Echt een aanrader en vriendelijk personeel!

Melissa
13 November 2022

Het eten was heerlijk, kwam ook nog heel warm aan. Wij hebben genoten en zullen hier vaker bestellen. Bezorgtijd die was aangegeven was 1,5 uur later dan het moment dat wij hadden besteld en werd uiteindelijk een half uur later bezorgd dan aangegeven. Dus wij hebben uiteindelijk 2 uur na plaatsen van bestelling gegeten, maar het was het wachten wel waard!

Richard
12 November 2022

Op tijd en belangrijker weer super lekker gegeten, top

Langendijk
7 November 2022
FM
5 November 2022

Voor het eerst besteld zeer tevreden over het eten was heel erg lekker en de bezorging was voor de afgesproken tijd aanwezig wij zullen zeker vaker bestellen

Rens
5 November 2022
B
5 November 2022

Heerlijk!

Dd
30 October 2022

Top !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny Noordhoek
29 October 2022

Normaal hebben we nasi wat heerlijk is maar deze keer roti genomen maar helaas is dit niet voor ons weggelegd ik heb een hekel aan bot maar in de kipfilet zat splinters in dus helaas volgende keer weer nasi

RD
28 October 2022

In een woord TOP! Heerlijke roti, warm, vers én meer dan genoeg.

BB
28 October 2022

Eten was heerlijk zoals altijd :-). De bezorgtijd heeft bijna 2 uur geduurd. Nadat ik mijn bestelling had gedaan werd aangegeven dat de bezorging na ongeveer 1,5 uur zou aankomen. Ik heb gebeld of ik het eerder zou kunnen ophalen, maar dit was niet mogelijk. Na ongeveer 1,5 uur gebeld of de bezorger onderweg was, deze was net vertrokken. Voortaan ga ik even bellen hoe druk ze het hebben voordat ik mijn bestelling plaats.

Gertie
28 October 2022

Eten was heerlijk, zoals iedere bestelling! Bezorging was wel een half uur later dan aangegeven en dus hebben we al met al 2 uur zitten wachten. Ook jammer dat er geen cadeautje in het kidsmenu zat.

Jasper
17 October 2022

Beste Suri zuidholland!!

Fam. Eradus
16 October 2022
Martin
16 October 2022

Lekker als altijd

Soender
15 October 2022

Eten is vers en heel lekker. Op tijd klaar gemaakt. Bestelling en status heel overzichtelijk en duidelijk. Zeker moeitewaard om te vermelden is dat alles heel netjes en zorgvuldig wordt verpakt.

Wim van zanten
15 October 2022

Fijn dat jullie ook naar schiedam rijden Het was heeeeerlijk dus tot de volgende bestelling

Amal
14 October 2022

De lekkerste Saoto soep die ik tot nu toe op heb! De mensen in de zaak zijn vriendelijk en het eten smaakt erg vers. Ik ben blij!

Niels
13 October 2022

Op tijd, ruim voldoende en goede gerechten. Voor herhaling vatbaar

Sinan
13 October 2022

De inhoud van de zakjes met komkommer en saus zijn wel heel erg weinig. 3 hele dunne schijfjes

Sander
10 October 2022

Hi Team SenSuri, Verbeterpuntje zou zijn het inschatten van de bereidingstijd kunnen zijn; standaard duurde het bij mij de laatste keren 50% tot > 100% langer dan de indicatie. Ik hoor liever dat het een uur duurt dan dat ik hoor dat het 30 minuten duurt en toch nog een half uur langer moet wachten. Verder superblij met jullie heerlijke eten en constante kwaliteit! Gr. Sander

Georgiana Kranendonk
10 October 2022
Familie B
8 October 2022

Heerlijk!!

Mirella
7 October 2022
Anita
7 October 2022
Sam
7 October 2022

Mijn kinderen wouden het proberen hier, we zijn zeer tevreden. Was lekker!

H.
6 October 2022

Netjes verpakt en lekker vers eten. Wat wil je nog meer 😀

Naas
4 October 2022

Jullie bami was echt lekker!!... Maar de sauto... Die vonden de kinderen echt niet lekker... Smaken verschillen natuurlijk... Ik blijf zeker bestellen maar dan de bami enof nasi... 😊

Raouf Jarmo
4 October 2022
Maria
3 October 2022

Wat een vriendelijke bezorger😊 Het bestelde eten was heerlijk.

Marcia
3 October 2022

Super lekker gegeten! Qua temperatuur had het iets warmer gemogen maar het smaakte heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janine
3 October 2022

Het was er super snel vandaag & smaakte weer goed, zoals altijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hugo
2 October 2022

Jeetje.... het was verrukkelijk!!

Anoniem
2 October 2022

Doks(eend) was oud. Dat was niet te eten. Roti was niet goed gevuld met aardappel, maar was te eten. De hapjes zijn wel goed. Surinaamse loempia vond ik heel lekker.

Danny
1 October 2022

Heerlijk eten, netjes verpakt. De rode sambal is fantastisch

Harald
1 October 2022

Een half uur eerder dan de aangegeven bezorg tijd

Birgit
30 September 2022

Heerlijk eten zoals altijd. Roti is goed op smaak en goede portie. Geldt eigenlijk voor alle maaltijden en de broodjes ook top! Aanrader!

Maarten
30 September 2022

Eerste keer dat bestelling veel later is bezorgd dan vermeld (ruim half uur). Gerechten niet meer warm genoeg.

Lara
29 September 2022

Weer heerlijk! En de extra service voelt zo speciaal!

Frans
27 September 2022

Tweede keer besteld en was weer erg lekker en netjes op tijd! Herhaling vatbaar!

Ibo
27 September 2022

Roti was heerlijk en eten werd warm bezorgd, mede de afstand

Murat
25 September 2022

Zoals altijd top!

David muilman
25 September 2022

Was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy Chedi
25 September 2022

Zoals altijd was t eten heerlijk en ook nog netjes op tijd bezirgd(op een zondag).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arya
24 September 2022
David muilman
24 September 2022

Was onwijs lekker en goede service alleen perongeluk hadden we nasi van plaats bami maar was echt top

M.H.
19 September 2022
Janneke
17 September 2022

Echt de beste roti in Delft. Heerlijk gegeten. Bezorger ook super vriendelijk! Hij moest door weer-en-wind en was zelfs vroeger dan verwacht. Kortom: op alle vlakken helemaal top!

Natasja
17 September 2022
Roy Chedi
11 September 2022
Esther Brinckman
11 September 2022

Om 18u plaatste ik mijn bestelling en klikte de optie voor bezorgen om 18.40u aan. Kort daarna ontving ik een mail dat bezorging rond 19.10u zou zijn. Een stuk later dan verwacht gezien de opties tijdens het bestellen, maar iig duidelijk. Het eten was er echter ook niet om 19.10u, maar pas om 19.55u. Ik heb 2x gebeld om te informeren waar het eten bleef, maar kreeg geen gehoor. Dit vond ik erg vervelend. Bezorger was overigens heel vriendelijk en het eten smaakte goed.

Rene
11 September 2022

Wegens drukte bijna een uur later dan gepland op website bezorgd. Wel een tussengerecht dat het 20 minuten later zou omen, maar dat werd zonder verdere communicatie bijna een uur later dus. Das jammer

Marjean Keus
11 September 2022

Was erg lekker! En op tijd bezorgd

L
10 September 2022

Heerlijk eten, goed warm, echt zoals Surinaams eten hoort te smaken. Wel een kleine rotiplaat en de choco spekkoek was maar 4 hele kleine stukjes in een bakje. Dat was wel een teleurstelling voor wat je ervoor betaalt

A
9 September 2022

Eten top en bestelling mooi op tijd

Jan van Pelt
9 September 2022

Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd! Complimenten.

Debbie
8 September 2022

Ik had in de ochtend al mijn bestelling geplaatst met het idee dat ik niet zo lang hoef te wachten. 18:45 als bezorgtijd, maar 19:45 pas bezorgd. Vind ik heel jammer. Het eten is zo lekker!!!

Danny
8 September 2022

Eerste bestelling hier, Lekkerste roti ooit gegeten. De rode sambal is heerlijk. Bezorging duurde wat langer dan aangegeven. Eten heerlijk, goed verpakt en nog heet.

Anoniem
5 September 2022

Telo had geen bakkeljauw, jammer! Gellukig was er nog een zakje sambal over dat dus samen met de telo gegeten. Nasi had geen pinda saus, ik wist niet dat je dat apart erbij moest bestellen.

Reaction from SenSuri

Beste klant, Zelf zijn wij ook helemaal dol op de combinatie van telo met bakkeljauw. Alleen had u dat helaas niet besteld. Wij bieden de telo (gebakken cassave) aan met bakkeljauw, pindasaus of zonder iets. U had alleen telo aangeklikt. Het klopt dat wij niet standaard pindasaus bij de nasi leveren. Dit kennen wij niet in de Surinaamse keuken. Wellicht heeft u ons verward met de Indische keuken.

Cindy Meijers
4 September 2022

Weer genoten! Dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
3 September 2022

Heerlijke broodjes!

Harald
1 September 2022

Miste alleen het eitje bij de roti

Erwin van Vollevelde
29 August 2022

keurig op tijd en goed van smaak en kwaliteit.

M.T.
29 August 2022

Saoto en petjel besteld. Smaak saoto goed, maar taugé,kip samen met de soe-on en ei in een zakje was wat onverwachts. Verpak de soe-on met de frietjes apart. Verder miste ik helaas de Surinaamse smaak aan de pindasaus. Maar voor delft is deze zaak een aanwinst. Verder is de tijd die je ziet als je online besteld niet altijd correct. Ik kreeg een mail dat het 40 minuten later werd. De smaak is goed bevallen in delft en daardoor hebben ze het behoorlijk druk.

Arthur Stokmans
28 August 2022

Het eten was erg lekker, maar het is niet leuk dat je er twee uur op moet wachten. Het duurde werkelijk zo lang voordat het bezorgd werd. Dit moet beter kunnen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
28 August 2022

Heerlijk..... Beste in de regio

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
28 August 2022

Top eten!! altijd genoten over de beste kookkunsten van delft,

Ester
27 August 2022

Fijn dat jullie weer terug van vakantie zijn!!! :-)

Emre
27 August 2022
Pieter Vonk
26 August 2022

Super goed! Alleen ontbrak de derde rotiplaat helaas

Gerard
26 August 2022
Dimitri Metgod
26 August 2022

Een van de lekkerste roti uit de omgeving! De bezorging was ook netjes op tijd. Al met al een zeer prettige smaakervaring en voor herhaling vatbaar (nogmaals).

Fam Schuurman
26 August 2022
Coen
26 August 2022

Eten is prima! Keuze bezorging was zo snel mogelijk of een tijd 18.20, gekozen voor zo snel mogelijk bezorging, eten kwam 19.00. volgende keer maar halen.

José
26 August 2022

Bezorging duurde stuk langer dan verwacht (2 uur) ipv de aangegeven tijd in de mail. (Ruim 40 min. later). Lekker gegeten.

Hugo
24 August 2022

Eten stond netjes klaar op de afgesproken tijd toen ik het kwam afhalen. Moest nog wel 40 minuten naar huis rijden, maar alles was nog superwarm. Heb echt genoten van het lekkere eten. Je proeft wel echt dat alles vers is en met liefde is bereid. Ga zo door Sensuri!

Ronald
23 August 2022

Bezorging duurde erg lang, 2 uur. Het eten maakte een groot gedeelte daar van goed. Erg lekker, voor herhaling vatbaar . Alleen was het iets te zout

Dennis Spaan
22 August 2022

Dit is echt het beste Surinaamse restaurant van de regio Haaglanden. Beter dan warung Mini. De enige die net bijna even goed is, is Manis in Den Haag. De extra's die ze bij de bami/nasi doen maken het zo smakelijk en liefdevol. Iemand had zelfs een keer 'eet smakelijk' geschreven op de verpakking, erg attent. Je merkt dat het eten hier met liefde wordt bereid.

Hester
22 August 2022

Het eten was lekker, maar het duurde erg lang (bijna twee uur) voordat de bestelling werd bezorgd. Volgens de ontvangstbevestiging vd bestelling zouden we het binnen een uur ontvangen

Juss Jadoenathmisier
26 July 2022

Bami rode kip is goddelijk! Daarnaast hele goede tempeh en mijn gasten waren zeker te spreken over de nasi met ketjap kip. Ik vind dit het beste Surinaamse restaurant in NL, waar ik als Surinamer trots op kan zijn. Hopelijk breiden ze snel uit (zonder dat het ten koste gaat van hun hoge kwaliteit) :)

Arco
25 July 2022

Duurde wat lang, maar was wel lekker

Jolanda
23 July 2022

Site is duidelijk, bezorging precies op tijd! Bami was heerlijk

Stefan
23 July 2022

Ales was prima. Bestelling was later dan gepland. We zijn netjes gebeld en hebben een drankje gehad. Prima opgelost en het was geen probleem voor ons. Bedankt!

NK Jagroep
23 July 2022

Zoals altijd lekker vers en vriendelijk..

Elise
22 July 2022

Wij zijn echt fan. Elke keer als we wat willen bestellen komen we de laatste tijd toch weer hier uit. Het eten is genieten voor zowel ons als de peuter en dreumes hier in huis. Porties ook groot genoeg!

V
22 July 2022

Helaas pas na bijna 2uur wachten werd het eten bezorgd. Het eten was wel lekker😊

Femke
19 July 2022

Wat hebben we genoten van de heerlijke maaltijd! Geweldig van smaak & warm ...kan echt niet beter! We zijn net verhuisd naar Delft en blij jullie toe te kunnen voegen tot onze favorieten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jan peek
19 July 2022

het was weer fantastisch

B
16 July 2022

Heerlijk!!

Caroline
15 July 2022

Heerlijke Bami met geroosterde kipfilet Kipsaté en Petjil. Zeer lekker gegeten

Ibo
11 July 2022

Heerlijke gerechten en werk bezorgd

G.K
11 July 2022

Niks op aan te merken heerlijk eten. En hele vriendelijke medewerkers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin Overgaauw
9 July 2022

Een van de beste Roti die we hebben gehad echt een aanrader

Anoniem
5 July 2022
Floortje
4 July 2022

Het eten is zoals altijd heerlijk en de bezorging is vaak sneller dan aangekondigd, dus top!

Overgaauw
1 July 2022

Heerlijk eten snelle bezorging maar de contant betalen kan beter echt een aanrader

Dimitri Metgod
28 June 2022

Ik mistte iets van smaak, maar verder prima roti kipfilet en bezorging binnen 40 minuten.

Cindy
28 June 2022

Altijd weer super lekker eten!

Arco
27 June 2022

Vrolijke bezorger met een lach op zijn gezicht en heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar

C
26 June 2022

Bestellen regelmatig. Altijd lekker eten. En goed verzorgd. Snelle levering en vriendelijk personeel. Wij zoeken niet meer verder voor Surinaams eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amar
25 June 2022
Vijayta Mangrey
21 June 2022

Het duurt altijd veel te lang bij Sensuri voordat je je bestelling ontvangt. Mijn order was 20 min uitgelopen. Derde keer dat dit gebeurt!

RickD
20 June 2022

heerlijk!! 3x porties besteld en daar met zn 4-en (volwassenen) heel goed van kunnen eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Familie B
20 June 2022

Gewoon te lekker! Beste Surinaams eten in regio. Roti kipfilet: kip supermals, precies goed gekruid, aardappelen precies goed. Moksi top! Rode kippenvleugels voor het eerst besteld: zo lekker!! Pom altijd perfect hier. Alles heerlijk, altijd goed warm, grote porties. Ik kan niks anders zeggen dan: een dikke tien!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aard
19 June 2022

Ruim op tijd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sahida
14 June 2022

Ik heb hier vaker besteld. Eten is lekker en wordt op tijd bezorgd. Roti lams kerrie is een aanrader.

Faisal
14 June 2022

Roti kip was echt niet te eten, we hebben het ook weggegooid. 2x eerder hier besteld, was toen zalig. Vandaag viel vies tegen helaas.

Nana
14 June 2022

Het eten was lekker, maar niet heel warm, dat was een beetje jammer. We hadden vroeg besteld ervan uitgaande dat het een uur zou duren voor t bezorgd zou worden, maar het was er binnen 15 minuten.

Sebastiaan Tak
7 June 2022

Erg fijn eten 😉✌️

Elise
7 June 2022

Elke keer als we bij SenSuri bestellen zeggen we weer tegen elkaar: dit is echt ons lievelingseten. Wat maken ze het lekker klaar en onze kindjes (1 en 3) eten vol smaak mee. Genieten!

Fred
6 June 2022

Door pinksteravond veel drukte. Jammer dat je na het plaatsen van de bestelling pas weet dat de bezorging bijna 2 uur later is. Bezorger aardige man.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred
6 June 2022

Mooie verse producten. Duidelijke bestel site. Heerlijk eten en snelle nette bezorging. Wat wil je nog meer deze tijd!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

GvD
5 June 2022

Heerlijk eten. Goede roti, heerlijke sambal. Wel lang moeten wachten op bezorging, maar dat was ook wel te verwachten op een feestdag. Ook was er een blikje drinken vergeten; hiervoor krijgen we aan kortingsbon voor de volgende bestelling. Netjes afgehandeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lara
4 June 2022

Heerlijke roti!!! Het was smullen!

Johan van der Laan
29 May 2022

Netjes op de juiste tijd gereed.

De jong
28 May 2022

Heerlijk eten

Ria
27 May 2022

Heerlijke saté

Familie B
21 May 2022

Gewoon top!!

Jennifer Steen
17 May 2022
Janet
29 April 2022

Gewoon het lekkerste eten. Super snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Kortom SUPER!

Raouf Jarmo
28 April 2022
Badri Mahdi
27 April 2022

Top altijd goed eten. TOP!!!

Cindy Meijers
26 April 2022

Was weer heerlijk! Alleen duurde het wel te lang voor we de bestelling kregen (18:40 besteld, 20:00 in huis). Bezorger was overigens wel vriendelijk.

Fais
26 April 2022

Tweede keer hier besteld. Zowel het eten als bezorging van zeer hoog niveau.

Astrid Maduro
25 April 2022

Het is lang geleden dat ik zo lekker heb gegeten… Ik heb verschillende Surinaamse restaurants geprobeerd maar SenSuri is toch wel de beste!

Debbie
24 April 2022

Zoals altijd erg lekker ☺️☺️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Don Jagroep
24 April 2022

Altijd genieten echt lekker , en echt lieve vriendelijke personeel .

A. Hofland
23 April 2022

Erg lekker gegeten. Keurig op tijd bezorgd door een heel vriendelijke en vrolijke bezorger. Super wij vaste klant geworden.

Rianne
22 April 2022

Heerlijk gegeten; goede porties en goed warm!

Schiedammer
22 April 2022

Het eten was nog goed warm en heerlijk!! Bezorger was ook stipt op tijd!

Asma
18 April 2022

Lekkere nasi, kids hebben genoten! Kleine kip loempia beetje te vettig. Maar smaak heerlijk. Roti kipfilet echt lekker maar voor ons beetje zoutige. Maar lekker smaak. We bestellen zeker weet. Groeten

Jan
18 April 2022
Y
17 April 2022
Don Jagroep
16 April 2022

Vriendelijk personeel lekker eten en snelle bezorging .. Altijd genieten van het eten smaakt goed en schoon .

Firoz
15 April 2022

Op de afgesproken tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Lekker eten en warm. Vooral de saotosoep.precies zoals het hoort als verrassing 2 gevulde medjoul dadels voor de iftar! Dank je wel :)

Shirley
10 April 2022

Voor het eerst hier besteld. Goed op smaak, een roti zoals ik die lang niet meer heb gegeten. Ook was de bezorger een half uur eerder als in eerste instantie voorspeld was. Helemaal top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
10 April 2022

Constante kwaliteit weer erg lekker dank team Sensuri

RD
10 April 2022

Heerlijke roti! Wij haalde altijd ergens anders maar zagen dat SenSuri ook bij ons bezorgd. Eten was goed warm en heerlijk van smaak! Aanradertje!!

Pearl
9 April 2022

Altijd tevreden :)

Cassandra
8 April 2022
van Wingerden
7 April 2022
Meena
5 April 2022

Delicious food, big portions and prompt friendly service :)

Henny Noordhoek
2 April 2022

Weer heerlijk gegeten en via jullie eigen site veel meer mogelijk dan via thuisbezorg

Sylvia
2 April 2022

Lauw eten

Ronald van den Berg
1 April 2022

Altijd weer heerlijk om deze roti te eten. Met liefde klaar gemaakt!

Amar
31 March 2022
Vakgroep neurologie
21 March 2022

Keurig op tijd bezorgd, de vakgroep heeft genoten van de maaltijden. Voor herhaling vatbaar!

Rene Veldhuis
20 March 2022
Jan Peek
20 March 2022

Was, zoals verwacht, weer heerlijk

C
20 March 2022
Caroline
18 March 2022
Butch
18 March 2022

We hebben vandaag de gevulde bara en saoto soep besteld. De bara viel enorm tegen, zeer soppig en sponzig. Ik denk niet dat deze vers gebakken was. De saoto smaakt meestal goed, vandaag waren ze iets uitgeschoten met een van de kruiden . Ik vond de kwaliteit vorig jaar beter.

Rabah
18 March 2022

Was lekker zoals verwacht

Ria
18 March 2022

Vriendelijke mensen

WBS
16 March 2022
K
14 March 2022

Perfect zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
12 March 2022

Voor 1e x besteld. Heerlijk. Eerder bezorgd dan aangegeven. Aanrader!

C.
12 March 2022

Ik had gestoofde kip met groenten en witte rijst genomen! Het was zoals gewoonlijk weer overheerlijk!! De kip heerlijk mals!! En was precies op de afgesproken tijd klaar om af te halen!!

F&B
11 March 2022
Daan
11 March 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten.

Alb
7 March 2022

Genoten

M Romijn
7 March 2022

Lekkerste roti van Den Haag en omstreken!!

Avci
7 March 2022

In mijn bestelling zat ook een broodje kip kerrie maar helaas een ander broodje gekregen. Voor de rest was alles goed en lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

CCC
5 March 2022
De jong
3 March 2022

Heerlijk gegeten roti was zalig

Badri Mahdi
3 March 2022

Top alles was perfect goed vers eten en halal ook nog en bezorging was ook TOP bezorger heel vriendelijk en netjes TOP.

Josee
3 March 2022

Heerlijk zoals altijd en op tijd bezorgd, prima

Charlotte
27 February 2022

Heerlijk eten!

anoniem
26 February 2022

top eten!!

Aard
23 February 2022

Top eten hoeveelheid aardappels in de roti wat aan de magere kant. Bezorging top zelfs half uur eerder

Wendy
21 February 2022
Fam B
20 February 2022

Wederom heerlijk eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geert
20 February 2022
martijn
20 February 2022
Anoniem
19 February 2022

Ik had een saoto soep was zoals gewoonlijk overheerlijk !! En stond op tijd klaar toen ik m kwam afhalen!!

Saskia
18 February 2022

Weer heerlijk gegeten!

Agnieszka
18 February 2022
Rey
16 February 2022

Heerlijk gegeten. Alles is vers en netjes ingepakt. Bezorging ook op tijd. Bami en Nasi heerlijk bereid, niet te veel olie maar precies goed. De pindasaus en sambal is ook lekker. Enig minpuntje vind ik de normale portie Telo is wel erg klein. Op dit moment als de porties niet kleiner worden mijn favoriet v.w.b. Surinaams eten.

Ester
14 February 2022

Was weer HEERLIJK!

Rc
14 February 2022

Lekker en snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruby
13 February 2022

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

RSR
13 February 2022
Ash
12 February 2022
Anita
12 February 2022

Mjam mjam mjam 😋 lekker dus.

Richard
11 February 2022

Geen toeval meer altijd top!

Fam B
7 February 2022

Duidelijk vers, goede grote porties, goed warm. Roti kipfilet top, smaak goed. Bami rode geroosterde kip heerlijk. Kip ketjap lekker, pom ook! Al met al top en zeker voor herhaling vatbaar! Dikke tien!

Robin
6 February 2022
Elouarda
6 February 2022

Heerlijk, smaakvol en vers. Opgegeven om vijf uur te bezorgen en om vijf uur was de bezorger er ook. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne
6 February 2022
De jong
5 February 2022

Roti kipfilet was zalig jammer dat de pompoen zo weinig was voor dat geld

Tess
5 February 2022

Het eten was weer heerlijk zoals altijd! Waren stipt op tijd. En ze hebben veel lekkere veganistische opties! Zeker een aanrader.

Jan van Pelt
4 February 2022

Heerlijk eten en mooi op tijd geleverd. Mijn gasten hebben de naam Sensuri direct genoteerd.

Ruby
1 February 2022

Altijd lekker vers en smaakvol!

Anita
31 January 2022

Ik haal hier de laatste tijd met enige regelmaat roti, woon niet in de buurt misschien maar beter ook😉😋 roti bakkeljauw is zeker een favoriet. Lekker, constante kwaliteit, eten ziet er fris uit en super aardige mensen. Wij hebben genoeg aan een normaal formaat, voor grote eters zou ik de optie groot nemen. Tevens is vegetarische jus een mogelijkheid. Dussss ik zeg gewoon proberen ik ben in ieder geval blij met deze zaak.

Richard
29 January 2022

Echt lekkere Roti ook Top

Sofi
29 January 2022
Adil
27 January 2022

Jullie kunnen zeker koken. De bereidingen zijn goed uitgevoerd, kip is mals en de groenten gaar en knapperig. Helaas is er naar onze smaak een te aanwezige zoete ondertoon bij de kip en zelfs de bakkeljauw. De gebakken banaan was helaas niet rijp genoeg. Snelheid van de bezorging verder prima!

Eline
22 January 2022

Beste Surinaamse zaak van Den Haag en omstreken.

Murat
22 January 2022

Zoals altijd super lekker!

Lara
22 January 2022

Echt de lekkerst Roti van Delft!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Joëlla
21 January 2022

Snelle bezorging en echt heerlijk eten.

Sheetal
17 January 2022

Na belletje is mijn bezorging naar voren gehaald. Dat vond ik tof van jullie. Alleen jammer dat ik mijn bestelde aardappel chutney niet heb gekregen bij de gevulde bara.0

E
15 January 2022

Beste Surinaamse zaak in de regio. Altijd vers!

Maria
24 December 2021

Altijd heerlijk eten dat goed wordt ingepakt en lekker warm is als het aankomt!

Anita
24 December 2021
Michiel
20 December 2021

Goede rotti lekker wel wat weinig in hoeveelheid voor geld dat het kost

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Victor
16 December 2021

Heerlijk en snel!

Natasja
16 December 2021

Alles was prima.

Anouscka
14 December 2021

Super lekkere dawet en heerlijk verse broodjes!

Berdie
12 December 2021

Gewoon top! Weer heel lekker gegeten en de kwaliteit is altijd super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schuurman
12 December 2021

Heerlijk eten…. Bezorging netjes geregeld

C.
10 December 2021

Ik had gestoofde kip met groenten en rijst!! Was weer overheerlijk zoals gewoonlijk! Lekkere kip en groenten! Ook de saoto soep is aan te raden! Daarom blijf ik ook hun vaste klant! Groetjes C.

Helena
9 December 2021

Het eten kwam binnen een uur (toch Berkel), was warm en echt smaakvol. Beetje gierig met de sambal en komkommer maar goed, die bestellen we dan wel extra volgende keer. Eindelijk goed Surinaams eten in Berkel te krijgen!

Vd sande
5 December 2021
Marsha
5 December 2021

Lekker vers eten. Portie genoeg voor 1p. Als je een grote eter bent of wilt delen moet je wat bij bestellen. Roti kikkererwten ook heerlijk en weer eens wat anders. Goede keus ook voor vegetariërs. Precies op tijd geleverd. Niet heel heet, maar we wonen ook aan de andere kant van Zoetermeer.

Kim
5 December 2021

Top! Hoewel we iets langer moesten wachten op ons eten als verwacht, was het de moeite waard!

Soeredj
5 December 2021

Proeft echt als huis eten! Heerlijk :)

Mg
4 December 2021

Super lekker roti ! Gewoon roti zoals het moet zijn…Aanrader!!!

Quoc
4 December 2021

Eten was lekker en heel netjes in de eetbakjes geplaatst. Enig nadeel was dat we het een beetje te zoutig vonden. Wel voor herhaling vatbaar.

AT
3 December 2021
sandra
2 December 2021

zoals altijd heerlijk

Lara
30 November 2021

Heerlijke roti! Leuk de persoonlijke touch ;-) Tot snel!

Anoniem
27 November 2021

Ik had gestoofde kip met groenten en witte rijst!! Dit eten was zoals altijd weer overheerlijk!! De kip was precies goed en lekker veel groenten (niet te gaar!!) En de medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk!! Groetjes....

Senna
27 November 2021

Altijd lekker eten! Vriendelijk personeel!

K vd Sande
23 November 2021

Snel geleverd en heerlijk als altijd!

Haydar
19 November 2021

Ik heb expres bij hun eigen site bestelt in de hoop dat ik sneller mn eten zou hebben. Echter heb wrderom 1,5 uur gewacht op mn eten wat we toch erg jammer vinden.

Rob Stokvis
17 November 2021

zoals gewoonlijk erg lekker en flinke porties. bezorging erg vlot, maar ik bestel altijd vroeg .

Remco
13 November 2021

Heerlijk eten, goed op tijd bezorgd

I.N.
8 November 2021

Eten is goed, maar dit was al de 2e keer dat het een bij het verkeerde huis wordt bezorgt.

Jesse
8 November 2021

Heerlijk gegeten! Grote porties dus we hadden nog wat over. We kunnen er nog langer van genieten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lian
7 November 2021

Was weer lekker hoor!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yeter Avci
5 November 2021

Twee keer besteld in een week. Zoals altijd weer heerlijk

B. Bron
5 November 2021

Eten was goed warm en heerlijk

Roberta
2 November 2021

heel lekker en op tijd geleverd!

G.m.h.
1 November 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Niets op aan te merken. De bezorger was ca 15 minuten later dan gepland, maar het weer zat ook er tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cindy
31 October 2021

Weer zo lekker gegeten! En ook exact op de gevraagde tijd bezorgd. Jullie zijn echt geweldig!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caroline Eras
31 October 2021

Voor de 1e keer besteld. bami met geroostetde rode kipfilet met ectra groente en zuur. En nasi met geroosterde rode kipfilet en kip ketjap met extra groente en zuur. En wij vonden het heerlijk

Nils
30 October 2021

Heerlijk gegeten :)

Hester
30 October 2021

Heerlijke roti, zowel de vegetarische als de kipvariant.

Sara
25 October 2021

Erg lekker en snel bezorgd. De combinatie van tempé, tahoe en krokante gebakken aardappel sprietjes is super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
23 October 2021

Het eten is, naast dat het heel erg lekker is ook nog eens goed warm als het thuis bezorgd wordt. Wij zijn blij dat wij jullie gevonden hebben.

Marloes
13 October 2021

Top. Lekker en warm bezorgd!!

Mayla Badloe
3 October 2021

Was weer heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.G
18 September 2021

Altijd lekker , goede service op tijd klaar en vers 👍🏼👍🏼👍🏼

Martin
12 September 2021

Heerlijk als altijd

G.m.h.
6 September 2021
Marta
5 September 2021

Lekker eten en snel bezorgt... ...alleen een beetje te snel!!! De bezorger stormde door een afgesloten straat vol spelende kinderen om zijn slalomkunsten te laten zien.

Fred
27 August 2021

Erg lekker allemaal. Goede en verse producten. Komen mooi op tijd. Vriendelijke mensen.

RM
27 August 2021

Altijd erg lekker. De roti’s worden goed verpakt zodat de smaken erg goed zijn als ze bij je thuiskomen! Vriendelijke mensen en goede bezorging! We bestellen regelmatig!

DdV
1 August 2021

Heerlijk eten, zeer smaakvol

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten
1 August 2021

Heerlijk eten voor een prima prijs! Ik heb werkelijk genoten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
1 August 2021

Wederom zeer smaakvol!

erwin
31 July 2021

lekkerrrrrrr

Rob
31 July 2021

Heerlijke roti's. Smaak en hoeveelheid is prima. Netjes op tijd bezorgd.

Jan
30 July 2021

Heerlijk , alle elementen kloppen: krokant, knapperig, beet, gaar, kruidig, Complimenten.

Anoniem
26 July 2021

Heerlijk weer gegeten en op tijd klaar (afgehaald)!!! Ik had roti, ALLES overheerlijk!!

Richard
24 July 2021

echt altijd goed!

Suus
20 July 2021

Lekker eten, goede prijs kwaliteit verhouding.

Arthur Stokmans
20 July 2021

Het was weer heerlijk en we hoefden er niet te lang op te wachten. Het enige was dat de rotiplaat ietwat droog was, wat hard aan de buitenkant en hij viel soms uit elkaar. Dat kan beter. Maar qua smaak was het goed!

Rewi
17 July 2021

Zoals altijd heerlijk eten en een top service!