Beoordelingen van SenSuri Delft

Recente recensies van SenSuri Delft

5 sterren na 43 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van SenSuri is altijd een feestje, zo lekker en lekker vers.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vegetarische roti met tempé en tofu. Ruime porties en met zorg verpakt. Wij komen zeker terug!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben groot fan van jullie vegetarische roti :) Vaak is de vegetarische variant van een rotimaaltijd aardappel, kouseband en eventueel een ei. Bij jullie krijg ik tempé en tofu, die erg lekker zijn klaargemaakt. Mijn vleesetende vrienden gaan ook vaak voor de vegetarische roti.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd dezefde kwaliteit! Super zaak. Ik kom er graag

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi bami met saté besteld. Erg lekker en grote porties. Heerlijk.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!!! De beste roti!!!

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede service en altijd alles vers!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site bestellen en betalen. Staat altijd klaar op de afgesproken tijd. Het eten is echt heerlijk. Vriendelijke mensen. En echt een authentieke smaak. De bekende zaken in Den Haag en Rotterdam zijn er niet beter om.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar! Kwaliteit en onwijs lekker

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere nasi, bami, saoto, het was vers, warm, en op tijd. Aanrader !

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer bij sensuri afgehaal en wederom erg tevreden!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, kip erg mals maar wij vinden dat het niet naar de echte roti smaakt. Wel super jammer. Zaak zag er super netjes uit.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en op tijd klaar😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goeie service altijd vers! En heerlijk

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker 👍🏻👍🏻👍🏻 Bami met saté en de pindasaus. Heerlijk 😀

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer helemaal goed. We hebben heerlijk gegeten. Bestelling online gedaan en op afgespoken tijdstip stond het klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, fijne winkel en vriendelijke mensen ! Ik beveel SenSuri van harte aan !

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, optijd klaar zoals aangegeven. Prijs/ kwaliteit is uitstekend. Je krijgt meer dan voldoende. Het eten is goed op smaak zoals je mag verwachten. Weinig restaurants in omstreek Rijswijk/Delft/Den Haag van dit niveau. Top!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste roti! Wij hebben weer genoten!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rotti.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wij hebben weer genoten!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker voor een prima prijs

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkah! Vlgd keer iets meer sperziebonen 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sweety!!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer smaakvol en voor een hele redelijke prijs!! En ook nog lekker snel klaar Een echte aanrader, wij komen hier zeker vaker terug 👍

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eten! Top service.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten! Super schoon en top service!! Voor de tweede keer eten gehaald bij SenSuri en ik ben zeker een vaste klant geworden!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De echte authentieke smaak van de Surinaamse keuken. Geen slap aftreksel van wat het zou moeten zijn. Ik zou er het liefst elke dag eten. Perfecte service, alles conform afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer daar besteld. Eten is erg lekker en grote porties. Echt een aanrader

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel voor een goede prijs ! Hier ga ik vaker eten

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

In de loempia zaten harde stukjes (steeltjes van sperzibonen). Verder was het goed van smaak en kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vriendelijk & behulpzaam personeel! Het eten is zeker aan te raden👌🏻! Jullie zien mij vaker terug! Tot snel