Beoordelingen van SenSuri Delft

Recente recensies van SenSuri Delft

5 sterren na 225 reviews

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging is op zich prima, alleen wijkt de tijd een half uur af van de planning. Daar gaan we volgende keer rekening mee houden. Het eten was weer zeer smaakvol!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden het eten de afgelopen 2x niet al te best. Groentje was zacht tegen het snotterige aan en er zat totaal geen smaak aan het eten. Voorlopig de laatste keer. Jammer want we hebben in het begin lekker gegeten.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is top! Lekker op smaak en vers. Netjes ingepakt en ook netjes afgeleverd. Klantenservice is ook zeer netjes en correct.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De roti is lekker. Maar je MOET echt een keer de bami met geroosterde kip proberen. Ziet er waanzinnig goed uit (rooie kip) en smaakt echt zo lekker!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Exact op tijd bezorgd. Heerlijk eten

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bestelling, lekker eten. Nette bezorging. Top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer smaakvol.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Roti, goede service en heel klantvriendelijk. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker als altijd !!!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd vers en lekker! De broodjes zijn geweldig. Ik ben trouwens vaste klant! ☺️

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en alles vers!! Super vriendelijke mensen ook!!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op de afgesproken tijd klaar en was weer HEERLIJK.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Heerlijk gegeten en keurig op tijd.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik maak het ook zelf, er was niets mis mee. De smaak was top, zeker aan te bevelen. Alleen was een rotie te hard geworden doordat deze was opgewarmd in de magnetron. Dus uitkijken ermee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima verzorgd, goed op tijd bezorgd!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten! Vooral de roti met tempeh en pompoen is heerlijk, of de bakkeljauwpastei. Bezorging is ook altijd sneller dan aangegeven en ook altijd vriendelijk! Dikke 10!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hello, I payed for 2x extra zakje komkomber/ui and i only got 2! Instead of 4 This is the second time it happened to my order regards

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en vriendelijke mensen !

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol! Vriendelijk personeel!

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saoto was lekker en de roti ook.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en heerlijk eten

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, wel per ongeluk twee keer roti lam ontvangen ipv 1x lam en 1x rund.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes met gamba’s gegeten.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de rottie kip was prima ook de souto soep was lekker. Prima zaak.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipnuggets

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. goed en hygienisch verpakt. bestelling stond op afgesproken tijdstip klaar. aanrader

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

U made our day 🙌

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Eten goed verpakt en het smaakte naar meer. Top.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gestoofde kip met groenten en rijst!! overheerlijk en op tijd klaar, Super vriendelijk personeel wat daar werkt in de zaak.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk en adequaat, zoals altijd!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke bami en roti gegeten, goed van smaak en lekker warm. Snel bezorgd (40 minuten). Kleine kanttekening was dat de saté zo warm was, dat de plastic bakjes waar ze in zaten helemaal gesmolten waren, met als resultaat dat ze uit elkaar gevallen waren en er allemaal kleine stukjes plastic in de satésaus zaten. Dat was wat jammer, maar desondanks heerlijk gegeten!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk, lekker warm, smaakvol en ook nog eens snel bezorgd. Zeker een aanrader!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, geweldige vegetarische opties. Soms wat droog, maar zeer smaakvol. Bezorging op tijd, warm aangeleverd. Flatnummers kan je niet op de site aangeven alleen

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd. Alles warm en vers. Snel bezorgd. Aanrader!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker !! Aanrader voor iedereen !!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en netjes op tijd bezorgd, bedankt :-)

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Tot een volgende keer!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti!!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal te gek!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere roti !

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!! Wij hadden kip saté, overheerlijk!! En we hadden gestoofde kip (bot) met rijst en groenten, heerlijk. Sensuri stelt ons NOOIT teleur!!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijkkkkk gegeten....

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker !!!! Bedankt weer :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede gerechten, zowel de Roti als de broodjes smaakte prima. Bezorging netjes en vlot. Zeker dat we hier nogmaals gaan bestellen.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel oke zou het niet nog een keer bestellen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer smaakvol en voor herhaling vatbaar!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk surinaamse roti gegeten... aanrader

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste. Authentiek surinaams. We hebben genoten van het eten. Goede porties en lekker warm aangekomen. Derde bestelling en steeds meer fan van jullie.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Heerlijk gegeten en de bezorging was op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Zoals gewoonlijk prima kwaliteit en goede service.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had moksi kipfilet besteld met Bami. De kipfilet was supermals en super lekker. Er was meer dan genoeg Bami. Ook de groente die er bij zat was supervers. Mijn vrouw had rotti met erwtenvulling. Ook erg lekker. Er werd van tevoren nog even gebeld dat de bezorger op weg ging. Kortom toptent. Ga zeker nog een keer bestellen als ik weer in Delft ben.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor ons de eerste keer dat we hier kwamen. Het eten was heerlijk. Alleen moest ik nog ruim 10 minuten wachten op ons eten toen ik het kwam halen (na ophaaltijd doorgekregen te hebben via de website). Dit was het enige minpuntje. Bediening heel vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer geweldig!! Deze x voor mijn ouders besteld, ze hebben gesmuld!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijkste vegetarische roti die ik ooit hen geproefd (met tempel en tahoe)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker eten! Vooral de loempia!!💖 sensuri!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! We zijn zeker van plan om nog een keer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti gegeten. Snelle service & bestelling was op afgesproken tijd klaar (afhaal)

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Eten! Saté Gemaakt van kippenDijen dus lekkerder. Vaste klant!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals eigenlijk altijd weer super gegeten en snelle bezorging, tot snel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker en op tijd (afhalen)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Surinaams eten Gele sambal erg pittig maar wel lekker

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, mooi op tijd bezorgd en netjes goed verpakt! Een heerlijke smaak!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superkwaliteit maaaaar...een heel groot minpunt dst er vanaf vandaag voor minimaal €20 besteld moet worden ipv €15. Dit is veel te veel voor iemsnd alleen!!! Echt heel jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Aardige jongen. Het eten was fantastisch. Ik haalde voorheen mijn roti's in Den Haag omdat ik Delft niet goed genoeg vond. Dat is nu veranderd. Smaak is goed, flinke hoeveelheid en lekkere jus. Ik hoef nu niet verder meer te zoeken.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdag is bestel dag voor ons. En weer heerlijk gegeten. Er is niet veel keuze in Delft en er is er maar een de beste. Je merkt ook echt dat er aandacht is besteed aan je bestelling en aan de kwaliteit.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De rotti was heerlijk. Afspraak was afhalen om 17:20 uur en was ook precies op deze tijd klaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorheen altijd afhalen bij Sensuri, nu had ik bezoek en wist ik zeker dat ik bij Sensuri terecht kon voor een heerlijke verse maaltijd. Bedankt voor alle lekkers iedere keer weer!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb echt heerlijk gegeten!! Bedankt!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker zoals altijd. Mijn bezoek heeft genoten van het eten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Na lang zoeken een surinaams eethuis gevonden waar ik mij niet voor hoef te schamen. Nasi was echt heerlijk en lekker veel. Dank je wel en tot gauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk maar ik zou graag zelf de sambal doseren

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord FANTASTISCH!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti weer overheerlijk !! En deze keer pompoen erbij genomen was lekker zoet goede afwisseling !! Helemaal top dat eten van jullie 💯houden zo 👍🏼

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijf hier elke week bestellen. Heerlijk eten en klantvriendelijk zijn ze zeker! Top tent 💪🏼

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke bami moksi gegeten, met petjel en gebakken banaan!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke roti!!!! Een traktatie om te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet de eerste keer en ZEKER niet de laatste keer dat ik wat besteld heb hier...deze keer nasi bruine bonen met rund !!! Wederom heerlijk genoten stukjes rund lekker dun en mals bruine bonen ook niet te papperig of te hard !! Ook de Nasi weer perfect net als de eerste keer niet te droog heerlijk gewoon. Elke cent waard👍🏼

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten was erg lekker.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier vaak!!En het eten is altijd goed! Ik had saoto besteld, zoals altijd overheerlijk!! En op tijd klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijke roti kipfilet ... kip lekker mals en saus perfect op smaak !!kerrie ei ook heerlijk! En zeker niet gierig veel kip ! Goed vol van 1 portie 👌🏼👌🏼

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer topp

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk !! Eindelijk weer echt Surinaams eten :) Goede porties. Heerlijk vers.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zeg jaaaaaaah mannnnnn ! Lekkerrrrrrrr mannn! Top kwaliteit 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Mijn gasten zijn enthousiast. Ik vond alleen de bami te koud. Even in de magnetron, dus geen groot probleem maar wellicht kunnen jullie er iets mee.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker hoor! voor herhaling vatbaar

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en top service. Zeer tevreden

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten afgehaald!! Saoto soep (klein) besteld en was weer overheerlijk!! En altijd zulk vriendelijk personeel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en vers. Die moksi alesi is echt heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, altijd vers! Je krijgt waar voor je geld!!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, bedankt

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had witte rijst met gestoofde kip en groenten...PERFECT overheerlijk was het weer!! Dit is een vertrouwd gerecht dat ik vaak bij jullie bestel!! En ook nog eens goedkoop!! En ik vind jullie ook heel gastvrij en vriendelijk!! Dankjewel, erg tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi on point niet te droog ! Bami on point niet te vettig ! Groente lekker ! Kipsate lekker mals van binnen !! Kipkerrie heerlijk en dan heb je geroosterde kip die is gewoon buitenaards niet normaal LEKKER. Heb vaak Surinaams gegeten maar nooit zo lekker. Jullie krijgen dikke 10 👍🏼

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten is met liefde gemaakt en verpakt! Zelfs een nat doekje mee verpakt om je handen mee schoon te maken, echt super! Ik raad het iedereen aan.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Saoto, telo en saté besteld voor de eerste keer bij dit restaurant. Was allemaal heel goed te eten. Wij gaan vaker hier bestellen.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal heerlijk. Blij dat jullie weer open zijn na een welverdiende vakantie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zeer goed. Half uur eerder bezorgd dan aangekondigd maar dat komt ons alleen maar beter uit

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Meer dan genoeg. Top service. Ga zo door.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de bezorger was vriendelijk en op tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als kritische genieter en zelf werkzaam als kok, kan ik echt niet anders concluderen dat Sensuri een echte aanwinst en aanrader is voor Delft. Top jongens en meiden! Jullie hebben het goed voor elkaar. Hou deze smaak hoog en je wint de regio. Mij hebben jullie al!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. De beste in Delft. We zullen jullie missen de komende 3 weken

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bami met saté

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit voedsel! De mensen die er werken ook zeer vriendelijk. Niks te klagen !!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en op tijd bezorgd Het was veel en lekker. Zeker daar nog bestellen.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Home cooking, precies zoals je het verwacht. Wij bestellen al een hele tijd geregeld eten. Keurig netjes op tijd afgeleverd. Nette prijs, goede porties, en verse bereiding is alles wat je van Sensuri delft kan verwachten. Keep up the good work.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en het smaakte zoals gewoonlijk heerlijk. Tot de volgende keer :-)

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zorgvuldig verpakt dus nog goed warm en zeer smakelijk

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle vezorging en super lekker eten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd de sambak apart te doen, maar ik heb geen sambal aangetroffen. jammer, dat lekker pittig gedeelte ontbrak dus. Verder perfect.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker !

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! De bezorger was uiterst vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Surinaams eten. Hier ga ik vaker bestellen!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti. Netjes verzorgd en mooi op tijd👍

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti! Lekkerste! Vorige keer blikje drinken vergeten bij de volgende bestelling kreeg ik er 1 gratis bij met een briefje met daarop een leuke boodschap. Goede en vriendelijke service en bezorging

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, maar voor je vaste klant mag je er wel een extra zakje sambal bij doen als die dat vraagt :p voorderest niets te melden ga zo door top !

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten hier! Bezorging altijd netjes op tijd soms zelfs eerder! Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en een prima service

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de gestelde tijd bezorgd. 😍 10 minuten eerder zelfs en super warm en zo lekker!! 🥰🥰

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goede hoeveelheid Bezorging snel en netjes verzorgd

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi met kip was heerlijk. De pannekoek van deroti was nog niet gaar. Kipfilet was niet mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen weekend voor het eerst eten besteld en als Surinamer kan ik zeggen dat het eten heerlijk is. Bezorging was snel. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Komkommer had iets meer smaak gemogen dit keer en nasi rijst iets minder nat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Bestel hier wekelijks en nooit wat te klagen gehad. Ook de mensen die er werken super vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en het eten was goed waar ook toen ik thuis was. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en ruim op tijd bezorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg goed, keurig op tijd afgeleverd op 1,5 meter afstand.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Echt genoten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier bestellen? JA ABSOLUUT! Als Surinaamse haal ik zelden Surinaams eten af. Dit keer uit noodzaak en was aangenaamd verrast hoe lekker het eten was. De sauto soep was goed op smaak, zoals het thuis wordt gemaakt in een Surinaamse familie. De broodjes ook erg lekker. En lekkere hete gele peper, wellicht te heet voor mensen die niet heet eten. Maar als de kwaliteit zo behouden word is dit een topper in Delft!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en altijd heel vriendelijk personeel. Naast dat het in mijn buurt zit haal je hier de lekkerste roti van delft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De nasi/bami met saté was heerlijk. Ok de vegetarische loempia uitstekend. Goede kwaliteit voor weinig geld. Ik bestel hier zeker nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi gehaald met heerlijk malse sate! Gebakken banaan had iets krokanter gemogen. Er wordt ook netjes rekening gehouden met de Corona maatregelen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten hier is erg lekker. Ik haal er regelmatig nasi met gestoofde kip en saoto. En nu met de corona crisis hebben ze prima maatregelen getroffen voor ieders veiligheid.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging had wel wat sneller gekund 😊

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is smakelijk, vers en goede porties. Service is goed en vriendelijk, aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is super Ik heb op veel plekken surinaams gegeten maar jullie leveren top kwaliteit

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Suri van Delft. Heerlijkm vers eb ze zijn niet gierig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische bami en bami geroosterde kip waren weer heerlijk. Helaas was de kip ketjap wat droog en flets van smaak.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten, netjes op tijd bezorgd, hele vriendelijke bezorger.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, tot snel weer

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Zeker nog een keer halen!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer hier gegeten, in beide gevallen super tevreden! Waaauw, goed, vers en schoon eten. Het is héérlijk en zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Zowel de roti/bami en saté! De roti erwtenplaat is zeker een aanraden. Omdat deze op de traditionele manier is gemaakt. Dat zie je tegenwoordig weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti’s waren heel lekker😄bestellen hier zeker nog een keer!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van SenSuri is altijd een feestje, zo lekker en lekker vers.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vegetarische roti met tempé en tofu. Ruime porties en met zorg verpakt. Wij komen zeker terug!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben groot fan van jullie vegetarische roti :) Vaak is de vegetarische variant van een rotimaaltijd aardappel, kouseband en eventueel een ei. Bij jullie krijg ik tempé en tofu, die erg lekker zijn klaargemaakt. Mijn vleesetende vrienden gaan ook vaak voor de vegetarische roti.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd dezefde kwaliteit! Super zaak. Ik kom er graag

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi bami met saté besteld. Erg lekker en grote porties. Heerlijk.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!!! De beste roti!!!

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede service en altijd alles vers!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site bestellen en betalen. Staat altijd klaar op de afgesproken tijd. Het eten is echt heerlijk. Vriendelijke mensen. En echt een authentieke smaak. De bekende zaken in Den Haag en Rotterdam zijn er niet beter om.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar! Kwaliteit en onwijs lekker

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere nasi, bami, saoto, het was vers, warm, en op tijd. Aanrader !

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer bij sensuri afgehaal en wederom erg tevreden!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, kip erg mals maar wij vinden dat het niet naar de echte roti smaakt. Wel super jammer. Zaak zag er super netjes uit.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en op tijd klaar😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goeie service altijd vers! En heerlijk

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker 👍🏻👍🏻👍🏻 Bami met saté en de pindasaus. Heerlijk 😀

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer helemaal goed. We hebben heerlijk gegeten. Bestelling online gedaan en op afgespoken tijdstip stond het klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, fijne winkel en vriendelijke mensen ! Ik beveel SenSuri van harte aan !

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, optijd klaar zoals aangegeven. Prijs/ kwaliteit is uitstekend. Je krijgt meer dan voldoende. Het eten is goed op smaak zoals je mag verwachten. Weinig restaurants in omstreek Rijswijk/Delft/Den Haag van dit niveau. Top!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste roti! Wij hebben weer genoten!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rotti.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wij hebben weer genoten!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker voor een prima prijs

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkah! Vlgd keer iets meer sperziebonen 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sweety!!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer smaakvol en voor een hele redelijke prijs!! En ook nog lekker snel klaar Een echte aanrader, wij komen hier zeker vaker terug 👍

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eten! Top service.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten! Super schoon en top service!! Voor de tweede keer eten gehaald bij SenSuri en ik ben zeker een vaste klant geworden!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De echte authentieke smaak van de Surinaamse keuken. Geen slap aftreksel van wat het zou moeten zijn. Ik zou er het liefst elke dag eten. Perfecte service, alles conform afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer daar besteld. Eten is erg lekker en grote porties. Echt een aanrader

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel voor een goede prijs ! Hier ga ik vaker eten

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

In de loempia zaten harde stukjes (steeltjes van sperzibonen). Verder was het goed van smaak en kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vriendelijk & behulpzaam personeel! Het eten is zeker aan te raden👌🏻! Jullie zien mij vaker terug! Tot snel