Beoordelingen van SenSuri Delft

Recente recensies van SenSuri Delft

5 sterren na 17 reviews

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rotti.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wij hebben weer genoten!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker voor een prima prijs

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkah! Vlgd keer iets meer sperziebonen ๐Ÿ˜…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sweety!!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer smaakvol en voor een hele redelijke prijs!! En ook nog lekker snel klaar Een echte aanrader, wij komen hier zeker vaker terug ๐Ÿ‘

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eten! Top service.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten! Super schoon en top service!! Voor de tweede keer eten gehaald bij SenSuri en ik ben zeker een vaste klant geworden!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De echte authentieke smaak van de Surinaamse keuken. Geen slap aftreksel van wat het zou moeten zijn. Ik zou er het liefst elke dag eten. Perfecte service, alles conform afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer daar besteld. Eten is erg lekker en grote porties. Echt een aanrader

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel voor een goede prijs ! Hier ga ik vaker eten

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

In de loempia zaten harde stukjes (steeltjes van sperzibonen). Verder was het goed van smaak en kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vriendelijk & behulpzaam personeel! Het eten is zeker aan te raden๐Ÿ‘Œ๐Ÿป! Jullie zien mij vaker terug! Tot snel