Beoordelingen van SenSuri Delft

Recente recensies van SenSuri Delft

5 sterren na 134 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Na lang zoeken een surinaams eethuis gevonden waar ik mij niet voor hoef te schamen. Nasi was echt heerlijk en lekker veel. Dank je wel en tot gauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk maar ik zou graag zelf de sambal doseren

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord FANTASTISCH!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel erg lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti weer overheerlijk !! En deze keer pompoen erbij genomen was lekker zoet goede afwisseling !! Helemaal top dat eten van jullie 💯houden zo 👍🏼

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijf hier elke week bestellen. Heerlijk eten en klantvriendelijk zijn ze zeker! Top tent 💪🏼

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke bami moksi gegeten, met petjel en gebakken banaan!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijke roti!!!! Een traktatie om te eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet de eerste keer en ZEKER niet de laatste keer dat ik wat besteld heb hier...deze keer nasi bruine bonen met rund !!! Wederom heerlijk genoten stukjes rund lekker dun en mals bruine bonen ook niet te papperig of te hard !! Ook de Nasi weer perfect net als de eerste keer niet te droog heerlijk gewoon. Elke cent waard👍🏼

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten was erg lekker.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel hier vaak!!En het eten is altijd goed! Ik had saoto besteld, zoals altijd overheerlijk!! En op tijd klaar!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeerlijke roti kipfilet ... kip lekker mals en saus perfect op smaak !!kerrie ei ook heerlijk! En zeker niet gierig veel kip ! Goed vol van 1 portie 👌🏼👌🏼

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer topp

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk !! Eindelijk weer echt Surinaams eten :) Goede porties. Heerlijk vers.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zeg jaaaaaaah mannnnnn ! Lekkerrrrrrrr mannn! Top kwaliteit 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed. Mijn gasten zijn enthousiast. Ik vond alleen de bami te koud. Even in de magnetron, dus geen groot probleem maar wellicht kunnen jullie er iets mee.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker hoor! voor herhaling vatbaar

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en top service. Zeer tevreden

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

eten afgehaald!! Saoto soep (klein) besteld en was weer overheerlijk!! En altijd zulk vriendelijk personeel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer lekker en vers. Die moksi alesi is echt heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, altijd vers! Je krijgt waar voor je geld!!

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, bedankt

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had witte rijst met gestoofde kip en groenten...PERFECT overheerlijk was het weer!! Dit is een vertrouwd gerecht dat ik vaak bij jullie bestel!! En ook nog eens goedkoop!! En ik vind jullie ook heel gastvrij en vriendelijk!! Dankjewel, erg tevreden!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi on point niet te droog ! Bami on point niet te vettig ! Groente lekker ! Kipsate lekker mals van binnen !! Kipkerrie heerlijk en dan heb je geroosterde kip die is gewoon buitenaards niet normaal LEKKER. Heb vaak Surinaams gegeten maar nooit zo lekker. Jullie krijgen dikke 10 👍🏼

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten is met liefde gemaakt en verpakt! Zelfs een nat doekje mee verpakt om je handen mee schoon te maken, echt super! Ik raad het iedereen aan.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Saoto, telo en saté besteld voor de eerste keer bij dit restaurant. Was allemaal heel goed te eten. Wij gaan vaker hier bestellen.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer helemaal heerlijk. Blij dat jullie weer open zijn na een welverdiende vakantie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zeer goed. Half uur eerder bezorgd dan aangekondigd maar dat komt ons alleen maar beter uit

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Meer dan genoeg. Top service. Ga zo door.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, de bezorger was vriendelijk en op tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als kritische genieter en zelf werkzaam als kok, kan ik echt niet anders concluderen dat Sensuri een echte aanwinst en aanrader is voor Delft. Top jongens en meiden! Jullie hebben het goed voor elkaar. Hou deze smaak hoog en je wint de regio. Mij hebben jullie al!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten. De beste in Delft. We zullen jullie missen de komende 3 weken

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere bami met saté

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit voedsel! De mensen die er werken ook zeer vriendelijk. Niks te klagen !!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm en op tijd bezorgd Het was veel en lekker. Zeker daar nog bestellen.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Home cooking, precies zoals je het verwacht. Wij bestellen al een hele tijd geregeld eten. Keurig netjes op tijd afgeleverd. Nette prijs, goede porties, en verse bereiding is alles wat je van Sensuri delft kan verwachten. Keep up the good work.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en het smaakte zoals gewoonlijk heerlijk. Tot de volgende keer :-)

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, zorgvuldig verpakt dus nog goed warm en zeer smakelijk

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle vezorging en super lekker eten!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had gevraagd de sambak apart te doen, maar ik heb geen sambal aangetroffen. jammer, dat lekker pittig gedeelte ontbrak dus. Verder perfect.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd lekker !

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! De bezorger was uiterst vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Surinaams eten. Hier ga ik vaker bestellen!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti. Netjes verzorgd en mooi op tijd👍

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Roti! Lekkerste! Vorige keer blikje drinken vergeten bij de volgende bestelling kreeg ik er 1 gratis bij met een briefje met daarop een leuke boodschap. Goede en vriendelijke service en bezorging

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer lekker, maar voor je vaste klant mag je er wel een extra zakje sambal bij doen als die dat vraagt :p voorderest niets te melden ga zo door top !

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker eten hier! Bezorging altijd netjes op tijd soms zelfs eerder! Vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en een prima service

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen de gestelde tijd bezorgd. 😍 10 minuten eerder zelfs en super warm en zo lekker!! 🥰🥰

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten goede hoeveelheid Bezorging snel en netjes verzorgd

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi met kip was heerlijk. De pannekoek van deroti was nog niet gaar. Kipfilet was niet mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen weekend voor het eerst eten besteld en als Surinamer kan ik zeggen dat het eten heerlijk is. Bezorging was snel. Aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, super lekker!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Komkommer had iets meer smaak gemogen dit keer en nasi rijst iets minder nat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten. Bestel hier wekelijks en nooit wat te klagen gehad. Ook de mensen die er werken super vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en het eten was goed waar ook toen ik thuis was. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en ruim op tijd bezorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, erg goed, keurig op tijd afgeleverd op 1,5 meter afstand.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Echt genoten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier bestellen? JA ABSOLUUT! Als Surinaamse haal ik zelden Surinaams eten af. Dit keer uit noodzaak en was aangenaamd verrast hoe lekker het eten was. De sauto soep was goed op smaak, zoals het thuis wordt gemaakt in een Surinaamse familie. De broodjes ook erg lekker. En lekkere hete gele peper, wellicht te heet voor mensen die niet heet eten. Maar als de kwaliteit zo behouden word is dit een topper in Delft!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten en altijd heel vriendelijk personeel. Naast dat het in mijn buurt zit haal je hier de lekkerste roti van delft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De nasi/bami met saté was heerlijk. Ok de vegetarische loempia uitstekend. Goede kwaliteit voor weinig geld. Ik bestel hier zeker nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi gehaald met heerlijk malse sate! Gebakken banaan had iets krokanter gemogen. Er wordt ook netjes rekening gehouden met de Corona maatregelen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten hier is erg lekker. Ik haal er regelmatig nasi met gestoofde kip en saoto. En nu met de corona crisis hebben ze prima maatregelen getroffen voor ieders veiligheid.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging had wel wat sneller gekund 😊

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is smakelijk, vers en goede porties. Service is goed en vriendelijk, aanrader voor iedereen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is super Ik heb op veel plekken surinaams gegeten maar jullie leveren top kwaliteit

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Suri van Delft. Heerlijkm vers eb ze zijn niet gierig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische bami en bami geroosterde kip waren weer heerlijk. Helaas was de kip ketjap wat droog en flets van smaak.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten, netjes op tijd bezorgd, hele vriendelijke bezorger.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, tot snel weer

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Zeker nog een keer halen!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer hier gegeten, in beide gevallen super tevreden! Waaauw, goed, vers en schoon eten. Het is héérlijk en zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Zowel de roti/bami en saté! De roti erwtenplaat is zeker een aanraden. Omdat deze op de traditionele manier is gemaakt. Dat zie je tegenwoordig weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De roti’s waren heel lekker😄bestellen hier zeker nog een keer!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van SenSuri is altijd een feestje, zo lekker en lekker vers.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere vegetarische roti met tempé en tofu. Ruime porties en met zorg verpakt. Wij komen zeker terug!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben groot fan van jullie vegetarische roti :) Vaak is de vegetarische variant van een rotimaaltijd aardappel, kouseband en eventueel een ei. Bij jullie krijg ik tempé en tofu, die erg lekker zijn klaargemaakt. Mijn vleesetende vrienden gaan ook vaak voor de vegetarische roti.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd dezefde kwaliteit! Super zaak. Ik kom er graag

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi bami met saté besteld. Erg lekker en grote porties. Heerlijk.

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijk!!! De beste roti!!!

, 14-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede service en altijd alles vers!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Via de site bestellen en betalen. Staat altijd klaar op de afgesproken tijd. Het eten is echt heerlijk. Vriendelijke mensen. En echt een authentieke smaak. De bekende zaken in Den Haag en Rotterdam zijn er niet beter om.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar! Kwaliteit en onwijs lekker

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekkere nasi, bami, saoto, het was vers, warm, en op tijd. Aanrader !

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2e keer bij sensuri afgehaal en wederom erg tevreden!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, kip erg mals maar wij vinden dat het niet naar de echte roti smaakt. Wel super jammer. Zaak zag er super netjes uit.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en op tijd klaar😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super goeie service altijd vers! En heerlijk

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker 👍🏻👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker 👍🏻👍🏻👍🏻 Bami met saté en de pindasaus. Heerlijk 😀

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer helemaal goed. We hebben heerlijk gegeten. Bestelling online gedaan en op afgespoken tijdstip stond het klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke roti, fijne winkel en vriendelijke mensen ! Ik beveel SenSuri van harte aan !

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, optijd klaar zoals aangegeven. Prijs/ kwaliteit is uitstekend. Je krijgt meer dan voldoende. Het eten is goed op smaak zoals je mag verwachten. Weinig restaurants in omstreek Rijswijk/Delft/Den Haag van dit niveau. Top!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste roti! Wij hebben weer genoten!

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rotti.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Wij hebben weer genoten!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker voor een prima prijs

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkah! Vlgd keer iets meer sperziebonen 😅

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Sweety!!

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was zeer smaakvol en voor een hele redelijke prijs!! En ook nog lekker snel klaar Een echte aanrader, wij komen hier zeker vaker terug 👍

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke eten! Top service.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers eten! Super schoon en top service!! Voor de tweede keer eten gehaald bij SenSuri en ik ben zeker een vaste klant geworden!!

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

De echte authentieke smaak van de Surinaamse keuken. Geen slap aftreksel van wat het zou moeten zijn. Ik zou er het liefst elke dag eten. Perfecte service, alles conform afspraak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Voor de 1e keer daar besteld. Eten is erg lekker en grote porties. Echt een aanrader

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel voor een goede prijs ! Hier ga ik vaker eten

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

In de loempia zaten harde stukjes (steeltjes van sperzibonen). Verder was het goed van smaak en kwaliteit.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk, vriendelijk & behulpzaam personeel! Het eten is zeker aan te raden👌🏻! Jullie zien mij vaker terug! Tot snel